Tom Henks poručio Amerikancima: Ako ste besni, učite istoriju

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Henks poručio Amerikancima: Ako ste besni, učite istoriju

Oskarovac Tom Henks je istakao važnost poznavanja istorije, za koju Amerikancima, zabrinutim za trenutno stanje u SAD, poručuje da može mnogo da se nauči.

- Ljudi su uznemireni zbog onoga što se danas događa. Besni su i frustrirani. Ako ste zabrinuti, čitajte istoriju i otkrijte šta nam je činiti, jer sve piše - rekao je slavni glumac.

Henksu je uručena nagrada za dostignuća na svečanosti u Vašingtonu, a ova nagrada Nacionalne arhivske fondacije dodeljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se pojedincima koji podižu svest o istoriji zemlje i identiteta SAD, prenosi CNN.

"Ustav SAD, taj briljantni dokument, bi trebalo da nam bude smernica koja nas pokreće i koja nam pomaže da postajemo sve bolji i bolji", zaključio je glumac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.