Tom Džons: Proglasili me mrtvim na rođenju, baka me oživela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2020, 23:59

Tom Džons: Proglasili me mrtvim na rođenju, baka me oživela

Legendarni britanski pevač Tom Džons, koji danas slavi 80. rođendan, otkrio je za Bi-Bi-Si radio neke detalje iz svog života koje do sada nije iznosio u javnosti.

Džons je prepričao kako su ga posle rođenja proglasili mrtvim.

"Nisam ispustio ni glasa, nisam zaplakao, pa je medicinsko osoblje mislilo da sam mrtvorođeno dete. Babica je rekla majci: 'Jako mi je žao, dete ne diše'. Srećom, tamo je bila moja baka. Donela je kantu punu hladne vode, i uronila me u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nju... Naravno, odmah sam se čuo. Baka me je doslovno oživela", rekao je.

Osim incidenta na rođenju, pevač se prilikom onlajn koncerta "One World: Together At Home" prisetio i teškog detinjstva u Velsu, kada je oboleo od tuberkuloze, pa je morao pune dve godine da bude izolovan kod kuće, prenosi B92.

U dokumentarcu "Muzički put ser Toma", koji je emitovan na Radiju Bi-Bi-Si 2, Džons je govorio i o tome kako je njegov prvi hit "It's not unusual" 1965. godine bio prekretnica.

Od tada Džons ima izuzetno uspešnu karijeru, prodao je više od 100 miliona ploča i izdao 40 albuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.