Tole: Ne dam Savez kriminalcima!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tole: Ne dam Savez kriminalcima!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, rekao je da će, kada se bude povlačio sa funkcije, pronaći naslednike koji će pošteno da rade, investiraju, da ne kradu, ne prodaju fudbalere i da ne nameštaju selektore.

Ne planira da ide: Tomislav Karadžić 

 

On je dodao da "grupica ljudi, menadžera iz zemlje i inostranstva, ima za cilj da preuzme Savez, vodi kadrovsku politiku selektora, vodi mlađe selekcije i seniorsku reprezentaciju".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

"Mi se za sada tome odupiremo. Naravno, svi smo podložni ocenama, ali što je u našim mogućnostima ponudili smo fudbalu i pošteno je da nekom ko je juče došao u fudbal i ko se bavi kriminalnim poslovima ne damo fudbalski savez, ni Srbije, ni regiona, ni opštine", poručio je Karadžić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KARADŽIĆ: Ne dam Savez menadžerima i kriminalcima!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Nov.2014, 10:11

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije istakao je da će kada se bude povlačio sa te funkcije pronaći naslednike koji će pošteno da rade, investiraju, da ne kradu, ne prodaju fudbalere i da ne nameštaju selektore..Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da će, za godinu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.