Tokom pljačke zlatare troje mrtvih

Izvor: Mondo, 14.Dec.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom pljačke zlatare troje mrtvih

Policajac Miroslav Stamenković (27) i jedan pljačkaš poginuli u jutrošnjem okršaju tokom pljačke zlatare u Vlasotincu, a drugi pljačkaš je podlegao povredama u bolnici

U intervenciji nakon razbojništva u zlatari "Unca", u Vlasotincu, jutros je tragično nastradao policijski službenik Miroslav Stamenković (27) iz Leskovca, saopštio je MUP.

Osumnjičeni da su počinili krivično delo razbojništvo Darinko V. iz Berana i Velibor L. iz Bjelog Polja su ranjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i od zadobijenih povreda su preminuli, dok je treći osumnjičeni Adnan Š. iz Berana lišen slobode i priveden u Policijsku ispostavu Vlasotince.

U saopštenju se precizira da se pljačka dogodila oko 8.30 sati, u Nemanjinoj ulici.

Nakon prijave događaja, na lice mesta su upućeni policijski službenici koji su uočili tri nepoznate osobe koje su se udaljavale sa lica mesta, dodaje se u saopštenju.

"Prema prvim saznanjima, te osobe su pucale i tom prilikom policajac Stamenković pogođen je u predelu grudi. Od zadobijenih povreda preminuo je na putu ka bolnici", piše u saopštenju MUP.

(MONDO/Foto: Beta,arhiva)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.