Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2020, 11:38

Tokom noći u privremenu kovid bolnicu Arena primljeno 80 pacijenata, sva kiseonična mesta popunjena

U privremenoj kovid bolnici Arena, u Beogradu, za nepunih mesec dana broj obolelih se utrostručio i trenutno je hospitalizovano 485 pacijenata, rekao je medicinski koordinator te bolnice dr Predrag Bogdanović.

Tokom noći imali su prijem 80 pacijenata, rekao je Bogdanovć za RTS, navodeći da trenutno imaju još svega 20 slobodnih mesta i upozorio da bi moglo doći do trenutka kada više neće mesta ni u Areni, a ni u drugim bolnicama.

Svih 280 kiseoničnih mesta u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << toj kovid bolnici je popunjeno.

Već smo sada primorani da šaljemo pacijente u druge ustanove, rekao je on.

Za 29 dana kroz kovid bolnicu Arena je prošlo ukupno 1.023 pacijenata.

"Dnevno imamo od 30 do 50 otpusta", rekao je Bogdanović navodeći da se trude da svakog koga stabilizuju pošalju na kućno lečenje. Kazao je i da su čitave porodice u toj kovid bolnici sa upalom oba plućna krila.

Najmlađi pacijenti ima 19 godina, a najstariji 88 godina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Beogradska Arena skoro puna pacijenata, ostalo desetak praznih mjesta

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2020

BEOGRAD - U privremenpoj kovid bolnici "Arena" trenutno su na liječenju 484 kovid pacijenta i ostalo je još desetak praznih mjesta, kaže glavni koordinator "Arene" dr Predrag Bogdanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.