Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći i sutra ujutru i do 30 milimetara novih padavina

U južnim i jugoistočnim krajevima zemlje se tokom naredne noći i sutra pre podne očekuje oko 30 milimetara novih padavina, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.

Sutra će biti oblačno sa kišom, koja će u višim planinskim predelima preći u susnežicu i sneg.

Više padavina očekuje se u prvoj polovini dana i to na jugu i jugoistoku zemlje. Od sredine dana kiša će oslabiti i prestati prvo na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim predelima. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Temperatura će biti bez većeg kolebanja, od pet do 10 stepeni. ;Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak.

U Beogradu će sutra biti oblačno, hladno, ujutru i pre podne sa kišom, a sredinom dana se očekuje prestanak padavina.

Temperatura će biti bez većeg kolebanja, oko sedam stepeni. Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni i zapadni.

Tokom narednih sedam dana u Srbiji se očekuj umereno do znatno oblačno vreme, u većini dana povremeno sa kišom, u višim planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Temperatura malo ispod i oko prosečnih vrednosti, a od ponedeljka se očekuje kratkotrajni rast temperature.

Biometeorološka prognoza za sredu, 9. novembar 2016:

Zadržava se period sa nepovolјnim biometeorološkim prilikama. Opreznost se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama. Razdražlјivost, glavobolјa i poremećaj sna su mogući kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tokom noći i ujutru još padavina

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2016, 09:34

U južnim i jugoistočnim krajevima zemlje se tokom noći i danas pre podne očekuje oko 30 milimetara novih padavina, upozorava Republički hidrometeorološki zavod...Danas će biti oblačno sa kišom, koja će u višim planinskim predelima preći u susnežicu i sneg...Više padavina očekuje se u prvoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.