Tokom dana sunčano, uveče moguće padavine

Izvor: B92, 14.Avg.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom dana sunčano, uveče moguće padavine

U Srbiji će tokom dana biti sunčano i toplo, a uveče i tokom noći na severu i zapadu se očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom.

To je saopštio Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 23 stepena, a najviša od 31 do 34 stepena Celzijusa.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, a tokom noći naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim vetrom. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće oko 23 stepena, a najviša oko 34.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će do petka biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u sredu, a zatim, pretežno sunčano, s lokalnim kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu pada radne sposobnosti, poremećaja sna i glavobolјe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.