Izvor: Danas, 26.Sep.2012, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom „Grožđebala“ vanredni autobusi

Zbog održavanja manifestacije „Karlovački dani vina - Grožđebal“, 28, 29. i 30. septembra, biće uvedeni vanredni autobusi između Novog Sada i Sremskih Karlovaca. Autobusi će u Novom Sadu polaziti sa „potkovice“ ispred Železničke stanice (polazno stajalište za Bukovac), a karte za vanredni prevoz prodavaće se kod lokomotive.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grožđebal: parking i prevoz info

Izvor: Novine novosadske, 27.Sep.2012, 10:29

JKP “Parking servis” će organizovati i naplaćivati parkiranje u Sremskim Karlovcima za vreme grožđebala od 28. do 30. septembra. Parkiranje će se plaćati na ulasku na organizovana parkirališta po ceni od 200 dinara za ceo dan za automobile i 400 dinara za autobuse. Parkiranje će se naplaćivati...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.