Izvor: Blic, 29.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toaleta za ludu noć

Toaleta za ludu noć

Bliži se najluđa noć i vi ste u panici šta da obučete. Najviše biste voleli svečanu haljinu, ali niste sigurni koji vam model najbolje stoji. Dovoljno je da se držite nekoliko jednostavnih saveta 'Vogovih' stilista i nećete pogrešiti. Model haljine za koji ćete da se opredelite prvenstveno zavisi od vaše figure.

Bujne obline

Pokrivene obline su često seksepilnije od otkrivenih. Ako mislite da su vam ruke previše punačke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opredelite se za duže rukave.

Crna boja ili tamne nijanse uvek sužavaju figuru. Ove sezone se nose tamnoplavi tonovi kao moderna varijanta male crne haljine.

Ako više volite haljine bez rukava, ali biste ipak obukli brushalter, obavezno probajte haljinu s prslučetom na sebi. Haljina mora potpuno da sakriva bretele da biste izgledali besprekorno. Dečačka figura

Birajte haljine s nežnim detaljima, kao što su lepršava svila ili perlice ušivene u materijal. Kombinujte ih s nejednakim porubom radi dodatno ženstvenog izgleda.

Ove sezone su u modi haljine iz 50-ih, koje stvaraju iluziju oblina, recimo malo podignut struk i duža suknja.

Pomoću strukirane haljine ili kaiša možete da naglasite najuži deo svoje figure i time stvorite zaobljeniju siluetu. Oblik kruške

Opredelite se za haljinu koja ležerno pada niz bokove; izbegavajte materijale koji se lepe. Svila i saten su uvek dobar izbor.

Duže haljine stvaraju utisak vitkosti zbog toga što izdužuju celu vašu figuru.

Haljina s bretelama koje idu oko vrata i ostavljaju gola ramena skreću pogled s donjeg dela tela naviše, na vašu bolju, vitkiju polovinu.

Izaberite haljinu koja je dobro krojena, jer dobar kroj ne naglašava vaše obline, već ih ublažava. CDC/JS

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.