Izvor: Piplmetar.rs, 12.Apr.2024, 07:30

Tko leti, vrijedi

Napet šou
Foto: Radenko Topalović
Ovo se zgodilo onomad kad smo, silom vremenskih božanstava, prokrijumčarili sebe u novi vek na kalendarskoj carini: devedesete, decenija u kojoj smo izgubili sve ratove i sebe, napokon su bile iza, ali poneki suvenir odavao je nostalgiju prema paklu na koji smo svikli; jedna od tih pojava bili su televizijski vračevi, kudikamo još prisutni po opskurnim studijima.
I lepo se sećam: početkom 21. veka, čikica na TV-u predstavlja paletu isceljujućih proizvoda, mahom svodnjivih na raznobojno kamenje kojem je udelio nešto svoje bioenergije, te ono sad ima moć da prokrči put kroz životne i zdravstvene malere svakome ko ga ima. Ko ga kupi, to jest.
Međutim, nije bilo kamena...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.