Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević uspešno startovao u Sankt Petrburgu

SANKT PETERBURG - Janko Tipsarević uspešno je startovao na turniru u ruskom gradu Sankt Peterburgu pošto je danas u prvom kolu pobedio Italijana Potita Staraćea sa 2:0 u setovima - 6:3, 7:6 (7:4).

Tipsarević, koji zauzima 47. mesto na ATP listi, u drugom kolu igra protiv 74. tenisera sveta, Francuza Žeremija Šardija. Do sada su se sastajali jednom, ove godine u Mecu, kada je Tipsarević pobedio sa 7:6 (7:5), 7:5.

Na turniru u Sankt Peterburgu, koji se igra za ukupan nagradni fond od 1,04 miliona dolara, učestvuje i Viktor Troicki. Njegov protivnik u prvom kolu u sredu biće glavni favorit i četvrti teniser sveta, Britanac Endi Marej.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.