Tipsarević upao u svlačionicu i zatekao potpuno golog Troickog!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević upao u svlačionicu i zatekao potpuno golog Troickog!

Đoković je za to vreme bio ogrnut peškirom...

Ups! Zatečeni Nole i Viktor...  

Za sada Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević ređaju pobede u Parizu, pa ne čudi što su u dobrom raspoloženju.

 

Janko Tipsarević već neko vreme ima svoju emisiju na Eurosportu u kojoj tokom najvećih turnira pokazuje "običnim smrtnicima" šta se dešava iza kulisa.

 

Tako je Tipsa upao u prostoriju sa ledenom kupkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kojoj teniseri opuštaju mišiće posle napornih mečeva, i gle čuda naleteo je na Đokovića i Troickog. Nole je bio ogrnut peškirima, dok je Viktor bio potpuno go u ledenoj kupki.

 

Janko je rešio da se našali pa je rekao kako je on pre Viktora oko sat vremena proveo u ledenoj vodi. Sva trojica su onda primetila da je voda malo toplija nego obično, a Janko je otkrio da je on krivac za to.

 

- Nisam se istuširao pre nego što sam ušao u ledenu kupku, kao što je to obavezno. Možda sam čak i nešto uradio dok sam bio unutra, što je podiglo temperaturu vode - ispalio je Tipsa, što je izazvalo smeh.

 

Pogledajte...

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.