Tipsarević u četvrtfinalu Beča

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2009, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u četvrtfinalu Beča

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Beču, pošto je savladao Nemca Mihaela Berera sa 2:0, po setovima 7:6(3), 6:1.

Za plasman u polufinale ATP turnira u Beču, Tipsarević će u petak igrati protiv trećeg nosioca i 15. tenisera sveta, Francuza Gaela Monfisa, koji je savladao Jana Hajeka sa 2:1, po setovima 6:1, 2:6, 6:4.

Srbin i Francuz do sada su odigrali dva međusobna meča, oba ove godine, a rezultat je nerešen 1:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Srpski teniser je u osmini finala pobedio Nemca Mihaela Berera zahvaljujući odličnoj igri naročioto u u drugom setu, a u prvom delu igre Nemac je pružio ozbiljan otpor, ali je Tipsarević posle velike i izjednačene borbe uz dosta napora bio uspešniji u taj brejku sa 7:3.

Nastavak meča protekao je u potpunoj dominaciji Tipsarevića, koji je na kraju zasluženo slavio sa 6:1, posle 95 minuta igre.

Turnir u Beču se igra za nagradni fond od 575.000 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.