Tipsarević lako do trećeg kola

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević lako do trećeg kola

Janko u dva seta dobio Izraelca Dudija Selu

Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je započeo takmičenje na turniru serije 1000 u Majamiju. pošto je u drugom kolu savladao Dudija Selu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4 posle 75 minuta.

Tipsarević je rutinski slavio protiv Izraelca kome je četiri puta oduzeo servis. Njegov rival u trećoj rundi biće Orasio Sebaljos ili Kevin Anderson.

Srpski teniser Nenad Zimonjić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Šveđanin Robert Lindšted večeras su uspešno počeli takmičenje u dublu na mastersu u Majamiju, pošto su u prvom kolu pobedili Italijana Andreasa Sepija i Slovaka Martina Kližana sa 7:6, 6:4.

Zimonjić i Lindšted su postavljeni za četvrte nosioce na turniru, a u drugom kolu igraće protiv pobednika duela Lejton Hjuit/Bernard Tomić (Australija) - Ivan Dodig (Hrvatska)/Marselo Melo (Brazil).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.