Tiodorović zna: Kad će normalniji život?

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 07:59

Tiodorović zna: Kad će normalniji život?

Epidemiolog Branislav Tiodorović, smatra da ćemo, ako uspemo da vakcinišemo tri miliona ljudi, biti u prilici da živimo normalnije.

Tiodorović je u intervjuu za Blic rekao da je za povratak normalnom životu potrebna obimna vakcinacija za što kraće vreme.

Bilo bi idealno da u narednih mesec do dva vakcinišemo tri do tri i po miliona ljudi i na taj način steknemo kolektivni imunitet, istakao je Tiodorović.

On je ukazao da se, dok ne steknemo kolektivni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imunitet bar do 70 odsto, ne smemo opustiti i da moramo pokazati kolektivnu odgovornost.

Tiodorović je ocenio da olakšanje ne možemo očekivati pre juna. Onog trenutka kada broj padne ispod 1.000, pa onda da dođemo na dvocifreni broj, to će biti ocenjeno kao izvanredno, rekao je Tiodorović.

Smatra da je uvođenje obavezne vakcinacije za zdravstvene radnike aposlutna potreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tiodorović: Nema olakšanja pre juna

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2021

Epidemiolog Branislav Tiodorović smatra da ćemo, ako uspemo da vakcinišemo tri miliona ljudi, biti u prilici da živimo normalnije...Tiodorović je u intervjuu za "Blic" rekao da je za povratak normalnom životu potrebna obimna vakcinacija za što kraće vreme..."Bilo bi idealno da u narednih mesec...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.