Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2020, 09:27

Tiodorović: Virus korona ne napada samo respiratorni sistem, već i druge organe

Virus korona ima velik opseg delovanja i ne napada samo respiratorni sistem, već i druge organe, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović i upozorava da je situacija ozbiljna i da je “Ovo više nije respiratorna bolest, ovo što mi sada vidimo je sistemska bolest”, rekao je Tiodorović za Blic.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tiodorović: Ako se poštuju mere, u toku nedelje stišavanje situacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je da je u Srbiji situacija krajnje ozbiljna i upozorio da COVID -19 više nije respiratorna bolest, jer je to što se sada vidi sistemska bolest...U toku nedelje, ako se poštuju mere u celoj zemlji, možemo se nadati da će početi stišavanje, rekao je Tiodorović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.