Tiodorović: Situacija bolja - imaćemo još problema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 10:33

Tiodorović: Situacija bolja - imaćemo još problema

Situacija sa kovidom je bolja nego što je bila, imaćemo još problema, a videćemo hoćemo li posle leta imati talas, možda blaži nego što je bio, rekao je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović.

Govoreći za Uranak TV K1, Tiodorović je poručio da se treba vakcinisati i čuvati od zaražavanja.

"Treba nam još dosta toga da bi postigli kolektivni imunitet. Dobro je što je kod mladih krenula vakcinacija", rekao je on.

Dodao je da su procenti vakcinisanih mladih od 16 do 35 godina još uvek mali da bi se u Srbiji obezbedilo 50 posto vakcinisanih, što bi značilo da smo granici kolektivnog imuniteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tiodorović: Epidemiološka situacija na jugu dobra, od novembra se očekuje porast broja novoobolelih

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2021, 09:10

Da je epidemiološka situacija u gradovima na jugu bolja nego što je bila, u prilog čemu govore i statički podaci u poslednjih nekoliko dana, rekao je za Južne vesti epidemiolog Branislav Tiodorović. On je, govoreći o relaksaciji mera, rekao da je narod doneo tu odluku i bez Kriznog štaba, a da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.