Tinejdžerka dijabetičar sa prijateljima ukrala kola i umakla policijskoj poteri. A insulina nema...

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka dijabetičar sa prijateljima ukrala kola i umakla policijskoj poteri. A insulina nema...

Američka policija dala se u poteru za grupom tinejdžera. Nakon jurnjave ukradenim kolima, kojima su krenuli iz Viskonsina i izmakli policiji, tinejdžeri su ukrali i drugi automobil, prošli kroz nekoliko saveznih država, i veruje se da se kreću ka Kaliforniji.

Najveću brigu među njima zadaje Brenana Gomez (15) koja je 23. decembra pobegla iz svog doma u mestu O Kler u Viskonsinu, dijabetičar je zavisan od insulina, a svoj insulin od koga joj život zavisi zaboravila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kolima koja su napustili.

Brenana je pobegla sa svojim dečkom Spenserom Linvilom (16) i još dvojicom maloletnika, a nje deda Džeri Karpenter i policija apeluju na saputnike s kojima veruju da putuje da je ostave u nekoj medicinskoj ustanovi, policijskoj stanici, ili bilo gde bi mogla da joj se ukaže pomoć.

Policija Kolorada tvrdi da su im Gomezova i ostali u četvrtak u veče pobegli u jurnjavi ukradenim kolima kroz dve savezne države. Nakon toga, deca su napustila vozilo, ukrala svetlo-plavi “krajsler taun& kaunti” miniven i nastavila put, najverovatnije ka Kaliforniji.

Gomezova je upravo puštena na slobodu nakon šest meseci u omladinskom popravom domu, gde je dospela zbog svađe s policijom i bežanja sa časova, a njen deda kaže da devojčica već neko vreme ima poroblema.

- Pokušavamo da joj pomognemo. Trebalo je da u nedelju dođe da nas vidi, a čak smo razgovarali i o tome da ostane da živi kod nas - dodaje on, ali u međuvremenu se desilo zlosrećno bekstvo.

- Volimo je, i stalo nam je da dobije lek - poručuje deda Gomezove.

-Naravno da će morati da plati za ono što je uradila. Odgovaraće za svoje postupke, ali to ne znači da je zbog toga manje volimo.

U međuvremenu, policijska potera se nastavlja, a svi koji imaju informacija o odbeglim tinejdžerima pozvani su da obaveste lokalnu policiju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.