Tinejdžeri izboli čoveka u autobusu

Izvor: B92, 24.Feb.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeri izboli čoveka u autobusu

Beograd -- Oko 17h u autobusu broj 43 na stanici u Bulevaru despota Stefana br. 53 u Beogradu dva tinejdžera se posvađala s tridesetpetogodišnjakom, pa ga izboli nožem .

Kako saznajemo, posvađali su se MIloš M, koji je rođen 1992. godine, i Zlatko M, koji je rođen 1993. godine, sa tridesetpetogodišnjim Džemajem Ljimanijem. Tokom rasprave dvojica napadača su ga ubola nožem u leđa i vrat. Napadača su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje.

U Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centru za B92 kažu da je povređeni u teškom, ali stabilnom stanju.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od dvojice napadača je od ranije poznat policiji i napadači čoveka kog su povredili nisu od ranije poznavali.

Do sukoba je, navodno, došlo kada je 35-godišnjak gurnuo mladiće prilikom ulaska u autobus, zatim je usledila svađa i obračun u kojem su tindejdžeri korisitli britvice.

Sve se to događalo na autobuskoj stanici kod Banije, na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice Džordža Vašingtona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić izboden nožem

Izvor: RTS, 24.Feb.2012

Dvojica mladića izbola nožem u Beogradu A.Dž. i naneli mu teške telesne povrede. Počinioci uhapšeni, povređeni mladić na reanimaciji. ..Posle svađe u autobusu na liniji 43. u Beogradu dvojica mladića 1992. i 1993. godište izboli su nožem tridesetrogodišnjeg A.Dž. i naneli mu teške telesne...

Nastavak na RTS...

Tinejdžeri izboli čoveka u autobusu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2012, 08:29

Juče oko 17h u autobusu broj 43 na stanici u Bulevaru despota Stefana br. 53 u Beogradu dva tinejdžera se posvađala s tridesetpetogodišnjakom, pa ga izboli nožem ...Kako saznajemo, posvađali su se MIloš M, koji je rođen 1992. godine, i Zlatko M, koji je rođen 1993. godine, sa tridesetpetogodišnjim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.