Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeri iz BiH obijali auta u Italiji

BOLONJA - Dvojica tinejdžera porijeklom iz BiH uhapšeni su u Bolonji zbog sumnje da su obijali automobile i iz njih krali vrijedne predmete.

Sedamnaestogodišnji mladić uhapšen je na djelu, dok je njegov, dvije godine stariji saučesnik, uspio da pobjegne policiji, ali je i on kasnije pronađen.

Kako piše italijanski dnevni list "Il Resto del Carlino", dvojica mladića iz BiH su pali nakon više slučajeva obijanja automobila.

Oni su, navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << obili džip u jednom bolonjskom naselju, i iz njega ukrali kašmirsku traku vrijednu 700 evra i kaput od kašmira.

Na njihovu žalost, jednog od njih je primijetio slučajni prolaznik i pozvao policiju.

Policija je na mjestu događaja uhapsila sedamnaestogodišnjaka, dok je prema pisanju dnevnika, devetnaestogodišnjak uspio da umakne policiji na biciklu, ali je kasnije pronađen u jednoj teretani gdje je uhapšen.

Prilikom obijanja vozila dvojica mladića su na automobilu pričinili materijalnu štetu, jer su razbili staklo da bi došli do željene robe.

Cijeli događaj odigrao se u utorak oko 15.30 sati na parkingu jednog sajma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Konce im pomrsio slučajni prolaznik: Tinejdžeri iz BiH obijali automobile u Italiji

Izvor: Blic, 15.Feb.2017

Dvojica tinejdžera poreklom iz BiH uhapšeni su u Bolonji zbog sumnje da su obijali automobile i iz njih krali vredne predmete...Sedamnaestogodišnji mladić uhapšen je na delu, dok je njegov, dve godine stariji saučesnik, uspeo da pobegne policiji, ali je i on kasnije pronađen...Kako piše italijanski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.