Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timberlejk najseksipilniji otac

Prošle godine, časopis „Pipl" je proglasio Džastina Timberlejka za najseksipilnijeg tatu na svijetu, a voditelj Džimi Falon je nedavno u svojoj emisiji otkrio da je ove godine glumcu Rajanu Rejnoldsu pripala ta laskava titula.

Holivudski glumac, osim za snimanje reklama i filmova, uvijek ima vremena za svoje djevojke - jednogodišnju ćerkicu Džejms i suprugu Blejk Lajvli, s kojom je već godinama u braku.

Ćerkica Džejms dobila je ime po glumčevom preminulom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ocu, i time je Rajan ugušio kritike na račun njenog imena, koje su se odnosile na to da je djevojčica dobila tipično muško ime.

Rajan se sa suprugom Blejk vjenčao na tajnoj ceremoniji 2012. godine, a 2014. godine su postali roditelji.

Par je poznat po tome što gotovo nikad ne govore o svom privatnom životu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.