Tim autom sam decu vozila, JA SAM BILA META: Potresna ispovest voditeljke Dušice čiji je džip raznet bombom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim autom sam decu vozila, JA SAM BILA META: Potresna ispovest voditeljke Dušice čiji je džip raznet bombom!

Eksplozija se dogodila u subotu ujutru

- Odjednom se začula eksplozija! Osetila sam kao da mi je nešto puklo u grudima. Ovim rečima započela je ispovest voditelja Dušica Jakovljević čiji je džip raznet bombom.

Pročitajte i:

- Pomislila sam da je zemljotres, a kada sam shvatila da ipak nije, krenula sam ka kupatilu, misleći da mi je bojler eksplodirao. Onda sam videla dim, pošto su mi vrata od terase bila otvorena - kaže voditeljka Dušica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jakovljević.

Stravična eksplozija odjeknula je u subotu u 8:30 na parkingu u Ulcici Ljutice Bogdana u Beogradu, dok je bila sama u stanu.

- Nisam mogla da poverujem da je to moj automobil. Sećam se kao kroz maglu da sam pokušavala da se prisetim da li sam parkirala na tom mestu. Pozlilo mi je kad sam shvatila da je ipak uništen moj auto, ali mi je ubrzo bilo bolje - rekla je voditeljka.

Potresena, Jakovljevićeva je objasnila da je u jednom trenutku nestalo njeno vlasništvo.

- Sve je izgorelo, spasene su samo naočare za sunce. Na njima nije bilo čak ni ogrebotine - rekla je Dušica.

Ona je navela da je automobil u njenom vlasništvu, a ne u vlasništvu njenog dečka Jovice Aleksića, koji se dovodi u vezu s kriminalnim radnjama.

- Kupila sam taj automobil vredno radeći u prethodnih 20 godina. Taj novac nisam zaradila preko noći i nelegalno. Šta reći meni je žao što se priča širi i osoba koja je moj partner dovodi u razne neproverene veze. Žao mi je što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara, već senzacionalistički. Dovodi se u druge konotacije i traži se pozadina cele priče. Da sam vozila juga verovatno ne bi tako pričali - rekla je voditeljka.

Ona je naglasila da je eksplozija bombe bio direktan napad na nju.

- Svakodnevno koristim taj automobil za lične potrebe i sama sam ga kupila jer stalno vodim i vozim mnogo dece sa sobom. Imam veliku porodicu - ispričala je Dušica.

Zbog straha za svoju bezbednost i bezbednost svoje dece Jakovljevićeva se s mališanima sklonila kod roditelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.