Tilerson pozvao Savet bezbednosti UN da pojača pritisak na Severnu Koreju

Izvor: Beta Video, 28.Apr.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tilerson pozvao Savet bezbednosti UN da pojača pritisak na Severnu Koreju

UJEDINJENE NACIJE - Američki državni sekretar Reks Tilerson rekao je da je Severna Koreja pokazala šablone ponašanja i da nema razloga da se veruje da će promeniti svoje ponašanje prema rezolucijama. On je naglasio da ukoliko se ne reaguje sad kasnije mogu posledice biti katastrofalne. Tilerson je pozvao Savet bezbednosti UN da reaguje pre Severne Koreje i pojača pritiska na njen režim. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

SAD u STRAHU od Severne Koreje: Pitanje je vremena kada će napasti Ameriku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2017

Američki državni sekretar Reks Tilerson ponovo upozorio na to da je Pjongjang realna pretnja..Američki državni sekretar Reks Tilerson upozorio je danas da je "realna" opasnost od napada Pjongjanga na Japan ili Južnu Koreju i pozvao Savet bezbednosti UN da reaguje pre nego što to učini Severna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.