Tijanin otac: Boriću se da se takve stvari nikad nikome ne dese

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2014, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanin otac: Boriću se da se takve stvari nikad nikome ne dese

Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, poručio je da su deca naše najveće blago i da ne smemo zaboraviti da treba da ih čuvamo.

- Ja sam svoje izgubio i nadam se najstrožoj kazni za Tijaninog ubicu, pa zato čuvajte svoju decu, čuvajte ih jer, hteli mi to priznati ili ne, našim ulicama šetaju ljudi koji su zli i koji su spremni na najgora moguća dela, što je moja Tijana osetila na svojoj koži - rekao je on.

- Moj će život biti misija da se borim da se takve stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nikad nikome ne dese, jer znam kroz šta sam prošao. Znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela - naveo je Igor Jurić.

Tijana Jurić sahranjena je u petak na subotičkom pravoslavnom groblju. Viši sud u Subotici odredio je u subotu pritvor Draganu Đuriću (34) osumnjičenom za ubistvo.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TIJANIN TATA: Čuvajte svoju decu, ulicama šetaju zli ljudi!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2014

- Moj će život biti misija da se borim da se takve stvari nikad nikome ne dese jer znam kroz šta sam prošao! Znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela, koji nas sada sve posmatra odozgo. Neka nas Bog čuva - rekao je Igor Jurić ..Igor Jurić, Tijanin otac, sa velikim bolom je rekao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.