Tijana Ognjanović otputovala za Hjuston

Izvor: Večernje novosti, 12.Apr.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ognjanović otputovala za Hjuston

Osmogodišnja Tijana Ognjanović odletela je za Hjuston na operaciju srca specijalizovanim medicinskim avionom.Devojčica je otputovala specijalizovanim medicinskim letom avio-komapnije "Oranž avijejšn", javlja RTS.Ona putuje u Hjuston u pratnji svoje majke Jelene Ognjanović i kardiologa iz Instituta za majku i dete dr Sergeja Prijića.U teksaškoj Dečjoj bolnici u Hjustonu otpočeće niz ispitivanja i priprema za transplantaciju srca, koja je jedini način da se spase njen život.Kako je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saopštila Fondacija princeze Katarine, koja je organizaciono podržala odlazak male Tijane na lečenje, po preporuci Tijaninog dugogodišnjeg lekara prof. dr Jovana Košutića, kardiologa u Institutu za majku i dete, zdravstveno stanje male Tijane zahteva prevoz specijalizovanom medicinskom avio-kompanijom koja će, osim neophodne medicinske opreme unutar samog aviona i medicinskog osoblja, leteti na "nivou mora", što iznosi 3.000 metara.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana otputovala u Hjuston

Izvor: Politika, 12.Apr.2013

BEOGRAD – Osmogodišnja Tijana Ognjanović otputovala je jutros u Hjuston na transplantaciju srca, potvrdio je prof. dr Jovan Košutić, kardilog u Institutu za majku i dete...Kako je Košutić, koji je Tijanin dugogodišnji lekar, rekao Tanjugu, ona je u Ameriku otputovala specijalizovanim medicinskim...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.