Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 07:11

"Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti"

Zagreb -- Nesvakidašnji slučaj u Hrvatskoj. Osuđena devojka koja je napala oca jer joj je u prodavnici odbijena kreditna kartica.

Kako piše Jutarnji list, reč je o dvadesetsedmogodišnjoj devojci, koja je u zagrebačkom sudu proglašena krivom i osuđena zbog bizarnog slučaja u kojem je počinila nasilje nad ocem, i to zbog kreditne kartice.

Kako se navodi u presudi, ona je pre mesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prodavnici Ikea odbili kreditnu karticu koju joj je pozajmio otac. Sve se dogodilo u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj ćerka stanuje sprat ispod roditelja.

Sud tvrdi da je počinila nasilje u porodicii jer je "bila revoltirana i vidno uznemirena jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, ali kako je kartica u prodavnici bila odbijena, ćerka se vratila u stan svojih roditelja i počela da viče i vređa oca.

"Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti", vikala je, kako prenose hrvatski mediji, 27-godišnjakinja na zaprepašćenog oca.

Nakon toga, uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila stakleni prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan u kom su je malo kasnije uhapsili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu devojku je proglasio krivom te je kaznio sa 1.000 kuna zbog počinjenog nasilja u porodici i ta presuda je pravosnažna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"TI SI JEDNO ĐUBRE! TREBA TE UBITI" Devojci odbili karticu, pa DIVLJALA i urlala na oca

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

Nesvakidašnji slučaj u Hrvatskoj. Osuđena je devojka koja je napala oca jer joj je u prodavnici odbijena kreditna kartica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.