Threesome: U Italiji su nas tretirali kao svetski bend

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Threesome: U Italiji su nas tretirali kao svetski bend

Beogradski energični surf-rok trio "Threesome" upravo se vratio sa turneje po Italiji gde su imali osam koncerata na kojima su odlično primljeni, dogovorili su i novu saradnju, a uspeli su i da rasprodaju sve diskove koje su poneli. Threesome

Članovi benda ističu da ih je oduševio odnos klubova prema bendovima.

- Tretirali su nas kao bilo koji svetski bend i za svaki koncert smo bili uredno plaćeni. To je kod nas gotovo nemoguće. Prodali smo sve preostale diskove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ostalo nam je još možda samo desetak ploča - kaže Uroš Milkić, član sastava "Threesome".

Dobili su kaže, i ponudu za potpisivanje ugovora sa buking agencijom "Surfer Joe Music".

- To bi značilo da su šanse za odlazak u Ameriku ovog leta još veće. Ono što je sigurno jeste da se vraćamo u Italiju krajem juna, tada ćemo nastupati na festivalu u Pizi i Livornu - zaključuje Uroš.

Inače, "Threesome", "Straight Mickey and the Boyz" i "Schtrebers" sviraju u sredu, 16. januara, u beogradskom Domu omladine od 21 čas, a ulaznice koštaju 150 dinara.

Povezane vesti: Bend "Atheist rap" se oprašta od publike Bend "Take That" na povratničkoj turneji

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.