Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"The Walking Dead": Uzbuđenje i strepnja se vraćaju

Američka serija o zombijima i apokalipsi "The Walking Dead" nastavlja se prvom epizodom sedme sezone, koja će biti prikazana 23. oktobra, a televizijska kuća "Fox" objavila je jednu izuzetno važnu scenu.

Obožavaoci su upoznati sa posljednjom epizodom u šestoj sezoni, koja je sve tvrdokorne ljubitelje serije ostavila u svojevrsnom grču, a sve zbog uskraćene informacije o imenu osobe koju likvidira hladnokrvni Nigan.

Naime, "Fox" je na YouTube kanalu objavio scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koja najvjerovatnije slijedi nakon izvršenja smaknuća, a u krupnom planu nalazi se junak serije Rik Grajms, koji obećava Niganu da će ga ubiti.

Ono što obožavaoci mogu zaključiti iz videa jeste da Rik, logično, nije Niganova žrtva. Ipak, vođa tzv. Saviorsa bivšeg policajca odvodi u prikolicu, tako da ljubitelji apokaliptične drame nisu ostali bez uzbuđenja i strepnje.

Posljednja epizoda šeste sezone popularne serije "The Walking Dead" izazvala je podijeljene reakcije gledalaca jer nije imala konkretan kraj. Norman Ridus, koji glumi Derila Diksona, obećao je da će sedma sezona ispuniti sva očekivanja i dati potreban zaključak.

Četrdesetsedmogodišnji glumac nije želio reći ko je žrtva Niganovog brutalnog napada i naglašava kako ni sam ne voli kada mu neko kaže kraj filma koji gleda. Istakao je kako vjeruje da će kraj opravdati značenje kada se serija vrati na ekrane.

"Vjerujte mi. Planeta će biti zaluđena. To je moj osjećaj jer toliko je dobro. Svaki put kada idemo na promotivnu turneju i govorimo o tome šta će se desiti dalje, svi kažu: 'O moje Bože, to je nevjerovatno. Jedva čekam da vidim to.' Ali, konstantno me iznenađuje kako ova serija raste. Konstantno doseže novi nivo, a ovo je najviši na kojem smo ikada bili. Samo čekajte. Vrijedi, vjerujte mi", rekao je Norman Ridus.

Ono što je interesantno je da je pokrenuta i kladionica povodom sporne scene u posljednjoj emitovanoj epizodi, i obožavaoci širom planete ulažu novac i klade se na to koji lik je stradao od Niganove ruke na kraju šeste sezone.

Nagrađivanu seriju kreirali su Robert Kirkman, Toni Mur i Čarli Adlard, a uloge tumače Endrju Linkoln, Džon Berntal, Sara Vejn Kalis, Lori Holden, Džefri Demun i drugi.

"The Walking Dead" se vraća na male ekrane 23. oktobra ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.