Težak vikend za beogradsku policiju

Izvor: RTS, 17.Avg.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak vikend za beogradsku policiju

Milja R., za koju se mislilo da se ugušila u sinoćnjem požaru na Zvezdari, ubijena pre požara, utvrđeno obdukcijom. Policija traga za osumnjičenima za ubistvo Zvonka Pilčevića. Traje potraga za pljačkšima vozila Apotekarske ustanove Beograd.

Starica koja je sinoć nađena mrtva u zapaljenom stanu ubijena je pre požara. Prve vesti o požaru u soliteru na Zvezdari ukazivale su da se 76-godišnja Milja R. ugušila od dima.

Detaljnim pregledom, na njenom telu otkrivene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su tri povrede. Nakon obdukcije postalo je jasno da je starica ubijena, a požar najverovatnije podmetnut da bi se prikrili tragovi.

Komšije kažu da je Milja tokom leta uvek držala otvorena vrata stana zbog vrućine i da su je poslednji put videli juče posle 14 časova, kada je pila kafu u svom stanu.

Beogradska policija traga i za osumnjičenima za ubistvo Zvonka Pilčevića, čije je telo pronađeno u noći između subote i nedelje. On se u javnosti spominje kao jedan od suvlasnika "Zig marketa".

Nezvanično se saznaje da je njegov poslovni partner ranije, zbog dugova, napustio Srbiju. Iako mu je u prethodnom periodu prećeno, on to nije prijavio policiji, koja trenutno proverava poslovanje njegove firme.

Inspektori Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata tragaju za maskiranim razbojnicima koji su opljačkali vozilo za prevoz novca Apotekarske ustanove Beograd.

Dok je jedan od radnika apotekarske ustanove podizao pazar u apoteci, u zanatskom centru u Prvomajskoj ulici, kolega ga je čekao u kolima, sa pazarom prikupljenim u drugim apotekama. U jednom trenutku, prišao mu je mladić, poprskao ga suzavcem i oteo džak sa novcem u kojem se nalazilo oko milion dinara.

Radnik je potrčao za njim, ali je razbojnik uspeo da pobegne uz pomoć saučesnika koji ga je odvezao motorom. Prilikom bekstva ispalo im je oko 400.000 dinara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.