Mirna noć u Beogradu

Izvor: B92, 02.Mar.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna noć u Beogradu

Beograd -- U toku noći u Beogradu nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća i nije bilo povećanog broja intervencija na javnom mestu, kazala je Nada Macura.

Hitna pomoć je imala 111 intervencija od čega je 19 intrevencija bilo na javnom mestu, rekla je portparol Hitne pomoći.

Macura je kazala da su se juče u toku dana dogodila četiri saobraćajna udesa ali da nije bilo teže povredjenih.

Ona je savetovala gradjane da zbog sezone gripa što češće provetravaju prostorije u kojima borave kao i da u ovom periodu povećaju unos vitamina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mirna noć u Beogradu, bez saobraćajnih udesa

Izvor: Blic, 02.Mar.2014

U toku noći u Beogradu nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća i nije bilo povećanog broja intervencija na javnom mestu, kazala je danas agenciji Beta potparol Hitne pomoći dr Nada Macura. ..Hitna pomoć je imala 111 intervencija od čega je 19 intrevencija bilo na javnom mestu...Dr Macura...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.