Težak udes kod Čačka: Troje povređenih, među njima i devojčica

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 12:07

Težak udes kod Čačka: Troje povređenih, među njima i devojčica

Čačak -- Na magistralnom putu Čačak-Kraljevo u mestu Katrga došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su tri osobe povređene.

Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Čačku.

"Na urgentno prijemno službu primljene su tri osobe povređene u saobraćajnom udesu. Devojčica starosti 13 godina, ženska osoba starosti 37 godina i muškarac starosti 38 godina. Svi pacijenti primljeni su stabilnih vitalnih parametara. U toku je dijagnistika", potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za agenciju RINA u OB Čačak.

Do nezgode je došlo kada su se na Ibarskoj magistrali sudarila dva vozila, od kojih je jedno od siline udara završilo prevrnuto na krovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.