Tevez srušio Junajted

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez srušio Junajted

Fudbaleri Mančester siti pobedili su gradskog rivala Junajted rezultatom 2:1 u prvom meču polufinala Liga kupa.

Junak trijumfa "građana" je Karlos Tevez koji je postigao oba gola za pobednički tim i tako se na najbolji način osvetio menadžeru "crvenih đavola" Aleksu Fergusonu koji letos nije hteo da otkupi njegov ugovor, rekavši da "Tevez ne vredi 25 miliona funti".

Mančester junajted je došao do prednosti u 17. minutu preko veterana Rajana Gigsa, ali je Tevez >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << doneo izjednačenje do kraja prvog dela. Bio je precizan sa penala u 42. minutu.

Argentinac, koji igra u odličnoj formi, postigao je drugi gol u 65. minutu i doneo minimalnu prednost svom timu pred revanš na "Old trafordu". Sa ova dva pogotka, Tevez je došao do brojke od 19 golova u ovoj sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osveta Teveza

Izvor: Mondo, 20.Jan.2010

Mančester siti pobedio gradskog rivala 2:1 u prvom meču polufinala Karling kupa, a golovima postigao bivšeg igrača Junajteda.

Nastavak na Mondo...

Gari Nevil pod istragom FA

Izvor: B92, 20.Jan.2010

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) pokrenula je istragu protiv igrača Mančester junajteda Garija Nevila. ..FA istražuje Nevila pošto je defanzivac, u utorak, tokom prve polufinalne utakmice Liga kupa protiv gradskog rivala Sitija pokazao srednji prst bivšem saigraču Karlosu Tevezu, koji je u julu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.