Tetovirao oči jer više nije imao mjesta na tijelu

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 29.Okt.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tetovirao oči jer više nije imao mjesta na tijelu

 

Mat Gon iz Portlanda, kome je već 98 odsto tijela prekriveno mastilom, nedavno je u nedostatku kože tetovirao oči. Mat Gon poznat je u Portlandu po svom išaranom tijelu. Šahovski uzorak koji prekriva većinu njegove kože učinio ga je poznatim u Oregonu, a sada je stekao slavu i na internetu.
S obzirom da je već prekrio cijelo tijelo tetovažama, odlučio je uštrcati boju u bjeloočnice. Za svako oko odabrao je različitu boju jer, kako kaže, voli mutacije zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << svojih urođenih nedostataka.
Plavu boju je uštrcao u lijevo oko, a mješavinu plave i zelene u desno oko. Iako svakako izgleda drugačije, Mat Gon nije prvi koji je tetovirao oči, piše svjetska štampa.
"Nisam znao da ću se toliko tetovirati. Oči su svakako najdalje što je moguće otići. Ali drago mi je da sam to učinio", rekao je Mat Gon.
Oftalmolozi kažu da je vrlo opasno uštrcavati boju u oči zbog mogućih infekcija koje mogu dovesti i do sljepoće ili gubitka oka. Doktor Daglas Majer koji radi u klinici u Bavertonu kaže da ljudi koji rade takve zahvate u kućnoj radinosti riskiraju gubitak vida, a Oklahoma je čak zabranila tetoviranje beonjača.
Mat Gon tvrdi da je stručan te da je znao šta radi. Iako je ponosan na svoje zadnje tetoviranje, ne preporučuje ga nikome jer se slaže sa mišljenjem da se radi o komplikovanom i opasnom zahvatu.
 
Izvor:Svet

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.