Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2020, 12:15

Testiranje na koronavirus u Novom Sadu 6.000 dinara

Dom zdravlja Novi Sad saopštio je danas da je građanima testiranje na koronavirus na lični zahtev dostupno svakog radnog dana od 7.00 do 16.00 sati, po ceni od 6.000 dinara.

Testiranje se obavlja u saradnji sa Institutom za javno zdravlja Vojvodine, a potrebno je da ga urade građani koji putuju u inostranstvo, u zemlje koje insistiraju na zdravstvenom pasošu.

"Potvrda važi od dana izdavanja sertifikata i biće na srpskom i engleskom jeziku", navodi se u saopštenju i dodaje da se uzorci mogu davati u ambulanti na Novom naselju, a postoje i ekipe za rad na terenu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Testiranje na korona virus u Novom Sadu 6.000 dinara

Izvor: Danas, 19.Maj.2020

Dom zdravlja Novi Sad saopštio je danas da je građanima testiranje na korona virus na lični zahtev dostupno svakog radnog dana od 7.00 do 16.00 sati, po ceni od 6.000 dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.