Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tešnjaci krali po Tesliću

TESLIĆ – Zajedničkom saradnjom teslićka i tešanjska policija otkrili su da su J.H. i A.K, obojica iz Tešnja, opljačkali kuću V.J. u Banjoj Vrućici kod Teslića, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Oni su, kako “Nezavisne” saznaju, juče iz kuće V.J. ukrali agregat, više kanistera i užad, dok su iz kamiona koji je bilo parkiran u dvorištu, otuđili električne alate (brusilice, bušilice, motorna pila) i 200 litara dizel goriva iz rezervoara tog vozila.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je kod dvojca pronašla ukradeni agregat, kanistere i užad.

Nad J.H. i A.K. izvršena je kriminalistička obrada, a po dokumentovanju dobojskom Okružnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.