Teško povređen skijaš na Kopaoniku; helikopterom prebačen u bolnicu FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2022, 17:02

Teško povređen skijaš na Kopaoniku; helikopterom prebačen u bolnicu FOTO/VIDEO

U saradnji sa helikopterskom jedinicom MUP-a, Skijalištem Srbije i lekarima, Gorska služba je spasila muškarca srednjih godina sa teškom povredom glave .

Akcija spasavanja završena je u rekordnom roku, za nešto manje od tri sata, i povređeni muškarac transportovan je u Klinički centar Srbije.

U akciji je učestvovalo pet spasilaca Gorske službe spasavanja.

U akciji spasavanja korišćena je usluga hitnog medicinskog transporta helikopterom, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od ove godine dostupna na Kopaoniku zahvaljujući nedavno potpisanom Sporazumu o saradnji između helikopterske jedinice MUP-a, Skijališta Srbije i Gorske službe spasavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Skijaš teško povređen na Kopaoniku

Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2022

U ski centru Kopaonik danas se dogodila nesreća u kojoj je jedan skijaš teško povređen i on je transportovan u Klinički centar Srbije u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.