Teško povredjen pešak u beogradskom naselju Mirijevo

Izvor: Beta, 16.Okt.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povredjen pešak u beogradskom naselju Mirijevo

U dve saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu jedna osoba teško je povredjena, a jedna lakše, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Teško je povredjen pešak u Ulici Semjuela Beketa u Mirijevu sinoć oko 20 časova, a lekarska ekipa ga je prevezla u Urgentni centar.Pomoć lekara tokom noći najčešće su tražili pacijenti sa kardiovaskularnim tegobama - hipertenzijom, otežanim disanjem i bolom u grudima.Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 93 puta od čega 18 puta na javnom mestu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: Šest saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povređena

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 07:23

Hitna pomoć intervenisala je tokom protekle noći kod šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povređena a osam osoba lakše Hitna pomoć intervenisala je tokom protekle noći kod šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povređena a osam osoba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.