Teško povredjen motociklista u udesu u Pirandelovoj ulici

Izvor: Beta, 02.Avg.2021, 07:33

Teško povredjen motociklista u udesu u Pirandelovoj ulici

U saobraćajnoj nesreći u Pirandelovoj ulici u beogradskom naselju Voždovac teško je povredjen motociklista, rekli su jutros u Hitnoj pomoći.Udes se dogodio sinoć oko 23.30, a ekipa Hitne pomoći zatekla je povredjenog bez svesti i on je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.Ekipi Hitne pomoći koja je pozvana na mesto nesreće rečeno je da je motociklista udario u zid, kazali su dežurni u toj službi.U toku noći do Infektivne klinike prevezena su četiri kovid pacijenta, obavljeno je osam interkliničkih transporta i ostvareno 40 poziva zbog problema sa infekcijom korona virusom.Najviše poziva Hitnoj pomoći u toku noći upućeno je zbog tegoba hroničnih bolesnika, i to uglavnom astmatičara i osoba sa opstruktivnom bolesti pluća.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Polako se povećava broj kovid pregleda, na Zvezdari povređen motociklista

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021

Na Zvezdari, u Pirandelovoj ulici kod broja 52a, motociklista je sinoć oko 20.30 sati udario u zid i zadobio teške telesne povrede, rečeno je u Hitnoj pomoći...Ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar na reanimaciju...Dežuralo je 19 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.