Teško nama: Sa krađe bakra sada su prešli na krađu aluminijuma

Izvor: B92, 27.Avg.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško nama: Sa krađe bakra sada su prešli na krađu aluminijuma

Da li je kriza ili bezobrazluk – ne znamo! Ali, u centru Beograda u ulici Ilije Garašanina je preksinoć neko ukrao deo aluminijumskih vrata na ulazu u jednu zgradu.

Traga se za onima koji su to učinili, a stanari koji su zatekli prazninu između štokova čekaju nova vrata dok vazduh i ko god hoće slobodno prolaze kroz ista.

“Kada sam išao da prijavim, otišao sam u Infostan da tražim nova vrata bio je isto jedan čovek iz okoline, ne sećam se tačno koje ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kaže da su i njemu ukrali vrata”, kaže jedan od stanara.

Zašto bi uopšte neko krao vrata? Poslednjih dana sve više se spekuliše da su kradljivci sekundarnih sirovina sa bakra prešli na aluminijum.

Pogledajte više u prilogu iz naše emisije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.