Teško bez sedmorice

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško bez sedmorice

Fudbaleri bečke Srbije izgubili su 6. kolu 1. Klase A od Gradišića sa 2:0 (2:0). Naš tim je bio oslabljen bez sedmorice prvotimaca, koji nisu mogli da dođu zbog obaveza.

Ipak, oba pogotka koje je Srbija primila u 19. i 25. minutu bila su, prema oceni publike, "veoma glupa", prouzrokovana neverovatnim propustima. U drugom poluvremenu je Srbija uspela da odoli napadima i ne dopusti Gradišću da poveća prednost. Istovremeno, slabe su bile šanse koje je stvorio naš sastav. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Posle serije pobeda Srbija je izgubila, što će morati da nadoknadi u nastavku prvenstva.

SRBIJA BEČ: Milovanović, Zečević, Kostin, Mitrović, Trifunović, Kostić (Živković), Ilić, Ristić, Mrkonjić, Miloradović, Filipović.

"Rezervisti" Srbije su posle ravnopravnog prvog poluvremena poraženi od Gradišića sa 5:1 (1:1). Jedini gol za Srbiju postigao je Nenad Golub u 29. minutu.

Ekipa poslanika u bečkom parlamentu srpskog porekla Nemanje Damnjanovića Frajhajt (Sloboda) ponovo je poražena u prvenstvu 2. Klase B od Rojave - 1:6 (1:3). Frajhajt gotovo da nije imao šanse da ugrozi vodećeg na tabeli. Gosti su došli u vođstvo u 2. minutu, pa povećali u 23.

U 26. minutu Miroslav Faletar je postigao gol za Frajhajt, ali to je bilo sve.

FRAJHAJT: Hifel, Rugovac, Faletar, Hulupanoski, Marinković, Križanac, Damnjanović, Bušenrajter, Cvetkoski, Grašić (Asad), Perić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.