Teške reči:Koja Vlada ima veze sa zemunskim klanom

Izvor: Mondo, 18.Maj.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teške reči:Koja Vlada ima veze sa zemunskim klanom

Skupštinska rasprava i danas prerasla u oštri okršaj poslanika vlasti i opozicije. Marijan Rističević kaže da ima indicija da su nekada visoki funkcioneri DS posećivali kriminalca u zatvoru.

Foto: youtube/printscreen

Polemika je počela posle još jedne izjave poslanika DS Balše Božovića na istu temu kao i prethodnih dana - o navodnom nalogu (ubice premijera Zorana Đinđića) Zvezdana Jovanovića ministru policije da suspenduje policijaca iz Bačke Palanke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << D. K. zbog toga što je legitimisao Jovanovićevog sina.

Božović je u Skupštini Srbije danas ponovo govorio o policajcu Daliboru Karanoviću, te upitao zašto je ministar policije Nebojša Stefanović stao na stranu Zvezdana Jovanovića, "a ne časnog policajca", te da li je moguće da vlada ima ministre koji su u bliskim odnosima sa zemunskim klanom.

MUP objavio dokumenta o sinu Zvezdana Jovanovića

Na navode Božovića da se Karanović kao policijac borio protiv narkodilera, poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević kaže da o narkodilerima pričaju oni kojima je najveći narkodiler bio investitor.

"Da li je Darko Šarić učestvovao u privatizaciji u vreme bivšeg režima DS i koja su preduzeća bila u pitanju", naveo je Rističević.

Rističević je pokazivao fotografije nekadašnjih članova vlade i pripadnika JSO, te upitao da li je tačno da su tadašnji visoki funkcioneri DS posećivali JSO, da li su visoki funkcioneri DS nekoliko meseci pred ubistvo Đinđića posetili Kulu i priredili priredbu za JSO.

"S obzirom da se nama spočitava veza sa zemunskim klanom, da li je neko od funkcionera DS posećivao Dušana Spasojevića u CZ-u? Ima indicija da su to radili tadašnji visoki funkcioneri DS", kaže Rističević.

Zvezdan Jovanović bio je danas glavna tačka i u izlaganju Vojislava Šešelja:

Skandalozna izjava Vojislava Šešelja (VIDEO)

Podsećamo - policajac iz Bačke Palanke Dalibor Karanović je suspendovan, nakon pritužbi na njegov rad i postupanje prema Nemanji Jovanoviću, sinu Zvezdana Jovanovića. Osuđenik Zvezdan Jovanović je pisao kabinetu ministra unutrašnjih poslova povodom tog slučaja, a poslanik DS Balša Božović optužio je MUP i ministra Nebojšu Stefanovića da su dozvolili osuđenom za ubistvo premijera Zorana Đinđića, da "kadrira po policiji."

-----------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.