Teška saobraćajna nezgoda kod Topole: Automobil završio na krovu

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 10:29

Teška saobraćajna nezgoda kod Topole: Automobil završio na krovu

Topola -- Na starom putu koji povezuje Topolu i Aranđelovac došlo je do teške saobraćajne nezgode.

Nezgoda se dogodila kada je vozač putničkog automobila iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu, sleteo sa puta i završio u kanalu.

"Prizor je izgledao jezivo, prednji deo automobila bio je potpuno u kanalu. Pitali smo se kako su se izvukli putnici. Na svu sreću u trenutku nezgode nije naišao niko iz suprotnog pravca", kaže za RINU jedan od očevidaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U ovoj nezgodi nisu učestvovala druga vozila i nema povređenih lica. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač koji je snimljen kako DIVLJA ULICAMA NOVOG SADA imao udes! Društvene mreže se usijale od komentara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024

Vozilo završilo u kanalu...Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala najmanje dva vozila dogodila se jutros na Sentandrejskom putu, piše Serbia_live...Međutim, kako ova stranica piše, jedno od vozila koje je učestvovala u udesu "divljalo je" po ulicama Novog Sada pre samo nekoliko dana...- Karma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.