Teška saobraćajna nesreća u Inđiji, poginula žena

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća u Inđiji, poginula žena

Inđija -- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Inđije poginula je jedna žena.

Žena koja je bila na mestu suvozača je poguinula, a muškarac vožač automobila je sa teškim telesnim povredama opasnim po život prebačen na lečenje, pošto je u industrijskoj zoni Inđije automobil sinoć sleteo sa puta, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica.

Nesreća se dogodila u nedelju oko 21.30, a poginula žena je sedela na mestu suvozača u automobilu koji je sleteo sa puta.

Obe osobe su sa područja Inđije, a uviđaj su izvršili dežurni tužilac i policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes u inđiji, poginula žena

Izvor: Mondo, 25.Feb.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u industrijskoj zoni Inđije kada je automobil sleteo sa puta...Foto: MONDO..Žena koja je bila na mestu suvozača je poguinula, a muškarac vožač automobila je sa teškim telesnim povredama opasnim po život prebačen na lečenje, rečeno je Tanjugu...

Nastavak na Mondo...

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD INĐIJE: Poginula žena

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2019

Obe osobe su sa područja Inđije, a uviđaj su izvršili dežurni tužilac i policija Jedna osoba je poginula, dok je druga zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u industrijskoj zoni u Inđiji. Kako je rečeno u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica, poginula je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.