Teška nesreća u rudniku u Majdanpeku - rudara smrskao buldožer

Izvor: B92, 21.Feb.2021, 21:46

Teška nesreća u rudniku u Majdanpeku - rudara smrskao buldožer

Majdanpek -- U kasnim popodnevnim satima na Površinskom kopu rudnika u Majdanpeku, tačnije na mestu zvanom “Čoka Muskal” dogodila se nesreća u kojoj je poginuo jedan radnik

Nesreća se nezvanično dogodila tako što je radnik druge smene upravljao terenskim vozilom marke “Lada Niva” na koje je za sada iz još uvek nepoznatih razloga naletela teška rudarska mašina, buldozer, koja je vozilo potpuno smrskala.

O kome se tačno radi i pod kojim okolnostima se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodila nesreća u Majdanpečkom rudniku pokazaće istraga koja je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u Majdanpečkom rudniku, poginuo radnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2021

Jedan radnik poginuo je danas u nesreći, koja se dogodila u kasnim popodnevnim satima na Površinskom kopu rudnika u Majdanpeku, tačnije na mestu zvanom "Čoka Muskal", prenose beogradski mediji...Kako navode, nesreća se dogodila tako što je radnik druge smene upravljao terenskim vozilom marke "lada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.