Teška nesreća u Hrvatskoj: Dvoje poginulo u zapaljenom automobilu

Izvor: B92, 08.Sep.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Hrvatskoj: Dvoje poginulo u zapaljenom automobilu

Slavonski Brod -- U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu nedaleko od Slavonskog Broda poginule su dve osobe kada je automobil sleteo sa puta i zapalio se.

"Prema poslednjim saznanjima, u privatnom automobilu nemačkih registarskih tablica nalazile su se dve osobe koje su smrtno stradale. Policija obavlja uviđaj kojim će se utvrditi šta je prethodilo ovoj saobraćajnoj nesreći", stoji u najnovijem saopštenju hrvatske policije koje prenosi Index.

Više informacija će, kako dodaju, biti poznato sutra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OTAC I ĆERKICA (2) IZGORELI U AUTU, CELE DVE PORODICE SU UBIJENE OD BOLA! Bake i deke obnevidele od suza - nikada ih nećemo preboleti! Majka izgubljena, samo nemo zuri u prazno...

Izvor: Kurir, 09.Sep.2019, 13:27

U teškoj nesreći koja se u nedelju, 8. septembra, dogodila na auto-putu nedaleko od Slavonskog Broda u Hrvatskoj kad je automobil nemačkih registracija sleteo s puta i zapalio se poginuli su Josip Živić i njegova ćerkica (2), ali i porodica Živić i porodica Josipove supruge Suzane, Galetović,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.