Teška nesreća kod Kaća, poginuo muškarac, tri žene povređene u sudaru autobusa i juga

Izvor: Blic, 06.Sep.2013, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Kaća, poginuo muškarac, tri žene povređene u sudaru autobusa i "juga"

Muškarac A. V. (33) je poginuo, a tri ženske osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u mesto Budisava kod Kaća, rečeno je novosadskoj Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila oko 18.30 kada su se sudarili "jugo" i autobus.

- Vozač automobila je podlegao povredama i lekari su jedino mogli da konstatuju smrt. Tri ženske osobe, putnice autobusa, lakše su povređene - rekla je portparolka Hitne pomoći u Novom Sadu Sanja Pokrajac Nenadić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Saobraćajna nesreća dogodila se kada su se iz još neutvrđenih razloga sudarili autobus, koji se kretao iz pravca Kaća, i "jugo" koji je dolazio iz suprotnog smera, rekao je dežurni istražni sudija Zoran Keser.

Alkotestiranjem je utvrđeno da vozač autobusa nije imao alkohola u krvi.

Na Futoškom putu pola sata posle ponoći dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih. Međutim, prema rečima Sanje Pokrajac Nenadić, izbila je tuča između vozača. Jedan je u tuči zadobio posekotine po glavi, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U selu Kozojevo kod Kragujevca takođe se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povređene četiri osobe.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.