Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzićeva bez premca

Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić pretrčala je u Beogradu 1.500 metara u dvorani za četiri minuta, 12 sekundi i 51 stotinku.

To je u toj disciplini "pod krovom" trenutno najbolji rezultat u Evropi. Terzićeva je sa vodeće pozicije na evropskoj listi potisnula Saru Mekdonald iz Velike Britanije, koja je 15. januara u Kardifu prešla 1.500 metara za 4.12.73 minuta.

Trener Rifat Zilkić rekao je da će Terzićeva do Evropskog prvenstva u Beogradu, od 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << do 5. marta, biti još bolja. Na takmičenju u bacanju kugle slavio je Asmir Kolašinac hicem od 20 metara i 63 centimetra.

Srpska atletičarka Tamara Salaški postavila je novi rekord Srbije u trci na 400 metara, jer ju je istrčala za 53 sekunde.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.