Teroristički napad u Jerusalimu VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 08:48

Teroristički napad u Jerusalimu VIDEO

Najmanje osam ljudi je ranjeno, od čega dvoje teže, u terorističkom napadu na autobus i parking u blizini Zapadnog zida u Jerusalimu, javlja "Džeruzalem post".

Napadač je koristio vatreno oružje, a jutros se predao izraelskim vlastima, nakon što su bezbednosne snage celu noć tragale za njim, saopštila je izraelska policija.

On je odveden na ispitivanje, a njegov pištolj je konfiskovan. Jedna od ranjenih osoba je trudnica stara oko 30 godina, koja je pogođena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u stomak, zbog čega su lekari morali hitno da izvrše carski rez.

Navodi se da je beba u teškom stanju, ali je stabilno. Medju povredjenima je četvoro američkih državljana, dodaje jerusalimski list. Portparol palestinskog Hamasa Favzi Barhum nazvao je napad hrabrim činom otpora, rekavši da je to "prirodan odgovor na okupaciju naselja i izraelske svakodnevne zločine nad Palestincima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.