Teroristički napad: U eksplozija u školi na Krimu poginulo najmanje 13 osoba, povređeno preko 50, uglavnom tinejdžera (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 17.Okt.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teroristički napad: U eksplozija u školi na Krimu poginulo najmanje 13 osoba, povređeno preko 50, uglavnom tinejdžera (VIDEO)

Spasilačke i ekipe Hitne pomoći nalaze se na licu mesta. Eksplozije je izazvala bomba sa metalnim predmetima koja je bila postavljena u kafeteriji, saopštio je ruski istraživački komitet.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj: Eksplozija na koledžu može biti terotistički akt

Izvor: Danas, 17.Okt.2018

Kremlj je danas saopštio da eksplozija na Krimu, u kojoj je na jednom koledžu poginulo najmanje 10 osoba, može biti teroristički napad, javlja AP. Članak Kremlj: Eksplozija na koledžu može biti terotistički akt se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.