Terminator na ulicama Los Anđelesa (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Terminator" na ulicama Los Anđelesa (VIDEO)

Arnold Švarceneger vraća se u bioskope ovog leta, ali su njegovi obožavaoci već mogli da vide njegov lik “Terminatora” i to uživo.

Naime, bivši guverner Kalifornije maskirao se u Terminatora i stajao nepomično u muzeju voštanih figura “Madam Tiso” u Holivudu.

Obožavaoci su bili zaprepašteni kada im se Arnold obratio dok su se fotografisali pored njega.

Glumac je takođe prošetao Holivudom i sa nekolicinom prolaznika razmenio nekoliko replika >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz filma, a čak je sreo jednog uličnog zabavljača koji imitira Terminatora.

Švarceneger je ovu simpatičnu akciju izveo u humanitarne svrhe, a pomoć je namenjena usmeravanju dece nakon završetka školovanja.

Glumac je obećao da će udvostručiti iznos koji ljudi doniraju i ponudio obožavaocima šansu da uplatom pomoći osvoje mesto pored njega na premijeri filma “Terminator: Genisys”.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.